Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] do 6k

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: Magu, który będzie silny, będzie kładł na combo ( lb się nie liczy, za proste ), coś w stylu Ahri - Xerath . Grałem na PBE Syndrą i postać ma kopa, zastanawiam się czy nie kupić, ale chce zobaczyć, może polecicie mi jakąś fajną postać.

Preferuję: Maga, może ze stunem (coś w tym stylu)

Opublikowano

Ryze? W miarę tankowaty z dobrym buildem,ma dobre combo,klatka(coś jak stun ale tylko unieruchomienie),redukcja magic resa, świetne ulti oraz dobry damage ; )

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Tak, mam Ryze, jestem z niego zadowolony, ale szukam całkiem nowej postaći, może napiszę, co już mam.

Annie, Ryze, Fiddl,Kennen, Morgana, Veig, Zilean, Nidalee. Jestem otwarty na postaci ap melee, mam Katarinę i Akali :)

Opublikowano

Anivia...

Q - Pocisk ze stunem

W - Scianka, najlepsza do poscigu, ucieczki

E - Lodowy pocisk, dmg nawet dobry

R - ulti obszarowe, 5sekund odnowienia, duży dmg w połączeniu ze stunem, jedyny minus to duża ilość many na każdą sekundę.

Z dobrym buildem i feedem postać wymiata.

Opublikowano

Kassadin

Jak nastackujesz ulti , zadaje ostre DMG

Piękna ucieczka i doganianie

Jesteś meele lecz do spamowania masz Q

Viktor , Veigar

Świetni nukerzy , piękne DMG ze skilli

Opublikowano

Na 1 vs 1 potężni są :

-Annie,

-Anivia

-Kassadin,

-Fiddlestick,

-Katarina,

-Ahri

Opublikowano

ahri 1 v 1? no nie wydaje mi się... co ona ma? może i ujdzie ale nie jest najlepsza 1v1

katy ulti łatwo przerwać w 1v1 (no np. ta ahri..) także wcale nie jest taka dobra

Opublikowano

Kupie raczej Anivie, bo nie jest tak często banowana na rankedach jak kassa( a chodzi mi o postać na rankedy, bo mam na każdą pozycje, ale nie na mida ), a jak się naucze grać to powinno być dobrze.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...